ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δικαιούστε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας,  εντός 10 ημερολογιακών ημερών για την Ελλάδα από την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας και 5 ημερολογιακών ημερών για το εξωτερικό από την ημερομηνία της παραλαβής σας . Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, είναι υπαιτιότητα του καταστήματος (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν), τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει το κατάστημα . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεστε  το κόστος επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά αντικατάστασή τους ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας , σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό πώλησης.

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 ημερολογιακών ημερών για την Ελλάδα και 5 ημερολογιακών ημερών για το εξωτερικό, εφόσον έχει συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφών. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του καταστήματος.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μερικά ή ολικά στέλνοντας έως και την χρονική στιγμή πριν πάρετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. Οι τρόποι για την ακύρωση της παραγγελίας είναι δύο (2):

  • 1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@giorgosgioldasis.gr ζητώντας την ακύρωση της παραγγελίας και γνωρίζοντας τον αριθμό της